Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 
Up

Обяви за събиране на оферти

"Извършване на услуга за превоз на фракциониран скален материал с размер 0 - 40 мм за нуждите на община Левски, произведен в ТСИ"Русаля" (6)

”Доставка на асфалтова смес за ремонт на пътни настилки в община Левски ” (5)

"Сключване на застраховки на служителите, автомобилите и ДМА в община Левски" (6)

"Идентифициране на икономически неактивни младежи до 29 г. възраст включително, които не са в образование или обучение, и активиране за включването им на пазара на труда" (6)

"Избор на изпълнител за извършване на оценка на съответствие и упражняване на строителен надзор и упражняване на инвеститорски контрол при извършване на СМР във връзка с реализиране на Националната програма за енергийна ефективност на блок „Локомотив"-пр. (1)

"Избор на изпълнител за извършване на оценка на съответствие и упражняване на строителен надзор и упражняване на инвеститорски контрол при извършване на СМР във връзка с реализиране на Националната програма за енергийна ефективност на блок „Локомотив" (7)

"Рехабилитация на ул. „Васил Левски” от ОК 323 до ОК 319 и ул.”Веселина Геновска” от ОК 130 до ОК 104 в гр.Левски по метода на студено полагане на асфалтова смес „Ралумак" (5)

Powered by Phoca Download
RocketTheme Joomla Templates