Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Кметът на община Левски Любка Александрова с награда на СБУ за най-добър социален партньор

 

Кметът на община Левски Любка Александрова бе удостоена с наградата на Синдиката на българските учители за най-добър социален партньор-кмет за 2013 година. Г-жа Александрова получи високото отличие лично от председателя на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер и председателя на синдиката Янка Такева на 13 декември на тържествена церемония в зала „Европа” на Парк-хотел”Москва”.

Номинацията за „Седмия национален конкурс на СБУ за най-добър социален партньор- кмет” направи ИК на Об С на СБУ- Левски.

Наградата е за постижения и високи резултати в сътрудничеството с СБУ, личностно развитие и принос в развитието на социалното партньорство. За високо качество на образованието и по-добри условия на труд, повишената ефективност на работата в социалната сфера и добра комуникация между кмета и синдиката.

На тържествената церемония г-жа Александрова благодари за приза с който е удостоена от Синдиката на българските учители, поздрави г-жа Такева за перфектната организация ,нещо ,което е позитивен знак за бъдещо ползотворно сътрудничество .

„Наградата е признание за желанието на общинската администрация да бъде един добър работодател. Всички взаимоотношения със синдикатите са едно доказателство ,че администрацията е настроена да решава социални проблеми.Не случайно част от цялостната социална политика на изминалата година беше насочена към работа с програми , към даване на възможност на много хора за достъп до заплатена работа и това ще продължи във времето.Радвам се ,че труда ни не е останал незабелязан.”- отбеляза г-жа Александрова в интервю за радио „Левски.”

Г-жа Дора Давидова-Председател на ИК на Об С на СБУ- Левски беше удостоена на Осмия национален конкурс с наградата ”Синдикалист на годината „ и златна значка за ползотворната и дейност през годината. Наградата и бе връчена лично от президента на КНСБ Пламен Димитров.

Главният редактор на в.”Левски днес”-Любка Христова ,Синдиката на българските учители удостои с наградата „Журналист на годината-2013” за професионално и обективно отразяване на дейността на СБУ.

Сред официалните лица на церемонията бяха председателят на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер, председателят на синдиката Янка Такева, синдикалисти от Германия , Италия , Португалия, представители на държавната власт, политици, образователни дейци, учители и гости.

 DSC_8282

 P1120730

 P1120733

 P1120755-2

 

 
RocketTheme Joomla Templates