Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Светла , весела Коледа!

Светлините на коледната елха грейнаха в Левски на 4 декември след фолклорен концерт.

Пъстър букет от фолклорни багри и ритми на близо 90 деца от танцовите и фолклорни формации в град Левски изпълни големия салон на Общината на 4 –ти декември .С красотата на младостта и таланта ,със светлината и чистотата на детските усмивки и обичта към българския фолклор, всички присъстващи на празничния концерт усетиха духа на Коледните празници.

Сред многобройната публика ,която аплодира младите изпълнители бяха и кмета на общината г-жа Александроваq и заместник кмета г-нДафинов.

Фолклорните и танцови формации – „Северняшка огърлица”, „Звездица”, „7/8”, „Калина”, „Мераклийче”, „Звънчета”, „Сборенка” и техните художествени ръководители – Борислава Борисова, Даринка Иванова и Мариета Аспарухова, Община Левски подариха красиво изживяване на всички .

В приветствието си към участниците и публиката Петя Чолакова –гл.експерт „Образование ,култура и спорт”заяви ,че децата на Левски ,получили многобройни признания за своя талант заслужават по- добро място за изяви в Левски и призова родителите да бъдат настойчиви и упорити в отстояване на правото децта им да имат най-подходящите условия за развитие на творческите си заложби.

Участниците в Празничния фолклорен концерт получиха лакомства от Община Левски.

Светлините на коледната елха бяха запалени след концерта с обратно броене от децата.И тази година Община Левски не отсече дърво, а стотици лампички осветиха близо 14- метровия бор до Общината.

Иде Коледа ,Рождество Христово!

В коледната обредност сияещата елха символизира Христовата същност-светлината, знанието, чистотата ,истината.Христос идва на земята за да освети хората и тяхното царство и донася частица от светостта на небесния мир . Нека я съхраним и си подарим добрина , обич и топлина за предстоящите Коледни и Новогодишни празници!

 

 Л.Христова

P1120554

 P1120575

 P1120578

 P1120618

 P1120633

 P1250276

 P1250344

 

 

 

 

 
RocketTheme Joomla Templates