Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Шестгодишната Михаела от село Малчика получи национално отличие за рисунка.

 

Шестгодишната Михаела Петромирова Петрова от ОДЗ „Люляк”село Малчика се класира на второ място в националния конкурс за детска рисунка с международно участие  „С очите си видях бедата”.В областния етап на конкурса ,да припомним, Михаела зае първо място в възрастова група от 6 до 9 години. В рисунката си Михаела е показала спасителна акция на специализираните екипи на ПБЗН при бедствена ситуация.

 

В Националния дворец на децата на 29 октомври е открита изложба с наградените рисунки от националния конкурс за детска рисунка с международно участие  “С очите си видях беда”. Заместник-министърът на вътрешните работи Йордан Грамов е връчил грамоти и предметни награди, осигурени от ГДПБЗН, на финалистите от конкурса. Проявата се провежда с подкрепата на Секретариата на частичното споразумение за големите рискове към Съвета на Европа – EUR-OPA,информират от пресцентъра на МВР.

 

В рамките на Единадесетия национален конкурс „С очите си видях бедата” организиран от МВР, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”  са участвали над 1200 рисунки на деца на възраст от 6 до 18 години, разпределени в четири категории. Национално жури определи за наградите 70 ученици от цялата страна,информират от пресцентъра на МВР. В конкурса досега са участвали деца от страни от пет континента. Във финалния етап участваха рисунки на ученици от Сърбия, Пакистан, Малайзия, Индонезия и Индия. Конкурсът е свързан с учебното съдържание в детските заведения и средното образование за придобиване на знания и умения за действия при бедствия, пожари, аварии и катастрофи, оказване на първа помощ на пострадали. Като утвърдена национална изява за подрастващите конкурсът присъства традиционно в Националния календар за извънучилищните дейности на образователното министерство.

snimka1

 snimka2

 snimka3

snimka4

snimka5

 

 

 
RocketTheme Joomla Templates