Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Град Левски възстанови побратимските връзки с град Новочеркасск

Кметът на Община Левски Любка Александрова подписа договор за установяване на побратимски връзки между град Новочеркасск –Руска Федерация и Община Левски-Република България на 18-ти май .

Община Левски получи покана за празника на град Новочеркаск по повод 208- ия ражден ден на града основан от атаман Платов.

От 17 до 20 май българската делегация начело с кмета на Общината посрещната топло и приятелски поправи историческата несправедливост/ нещо в което са били убедени и двете страни/ от прекъсването на побратимските връзки между градовете, близки във всяко отношение. В годините назад са Левски и Новочеркасск са имали ползотворно сътрудничество.

Новото ръководство на град Новочеркаск в лицето на кмета Владимир Киргинцев /преди няколко месеца там е имало избори /изразява огромно желание да възстанови сътрудничеството си с различни градове , както и с нашия ,каза г-жа Александрова .

Тържественото подписване на договора за сътрудничество в областта на икономиката,образованието , културата , спорта и туризма е станало в Атаманския дворец,където са посрещани руските императори и са подписвани всички съглашения на Донското казачество. ”Усетих какво огромно желание имат хората там да бъдем приятели и да си помагаме по пътя в бъдеще, сподели г-жа Александрова. Това което видях е един млад град, с млади хора, с бъдеще, такъв какъвто ми се ще да направим и нашия град.”

Община Левски очаква руска делегация от град Новочеркасск за празника на град Левски на 18 юли .

kmetove

kmetove2

podpis

 

 
RocketTheme Joomla Templates