Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

 

Мажоретният състав при Община Левски с ръководител Валя Маркова -Шампион на България

 

Мажоретният състав на град Левски с ръководител Валя Маркова стана шампион на България на Петия Национолен фестивал на мажоретния танц””Мадарски конник” в Шумен проведен на 18 и 19 май. Мажоретките на град Левски доказаха ,че са най-добри в България в категориите:   100м. дефиле и традиционал корпус и спечелиха две първи места ./ да припомним ,че м.г. нашите момичета бяха вицешампиони в тези категории/Трето място в категория „Помпон” също беше присъдено на мажоретките от Левски.

 

Това е трето участие на мажоретния състав при Община Левски в Национолния фестивал на мажоретния танц””Мадарски конник”и той по –безспорен начин доказа своето прогресивно развитие .Сред над 400 мажоретки от Шумен, Бургас, Свиленград, Търговище, Нови пазар, Панагюрище и Пазарджик, 20 момичета от град Левски достигнаха върха и получиха признание за упорития си труд, чар и талант.

 

260 мажоретки ще дефилират в Левски на 1 юни

 

На 1 юни, за втора поредна година, под патронажа на кмета на Община Левски ще се проведе мажоретен фестивал посветен на Международния ден на детето.

 

260 мажоретки , 10 мажоретни състава от седем населени места- Варна,Троян, Дряново, Ловеч, Павликени, Обнова и Летница са заявили желанието си за участие в „Мажоретен фестивал Левски 2013”. Фестивала ще започне с празнично дефиле и ще продължи с тържествен концерт пред Община Левски .Два духови оркестъра, от гр.Троян и от гр.Варна ще също са заявили желание за участие.

 

Предстои грандиозно шоу за жителите и гостите на града и общината.

 

Любка Христова

 1

 2

 3

 5

 6

 

 
RocketTheme Joomla Templates