Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

 

92 – ма безработни получиха през август сертификати за професионална квалификация и трудови договори от Община Левски

    На 8 август 69 безработни преминали обучение по схема „Развитие”на ОП”Развитие на човешките ресурси”, проект „Нов избор - развитие и реализация" получиха свидетелствата за придобита професия "Работник в озеленяването" със специалност "Озеленяване и цветарство", а всички мъже получиха и сертификати  за работа с моторни триони и храсторези. На 31 август 23 –ма безработни след проведено обучение по програмата получиха сертификат за професионална квалификация „Еколог”.

     Свидетелствата за придобита професия "Работник в озеленяването" със специалност "Озеленяване и цветарство" и „Еколог” връчи Донка Маринова, управител на Регионален център за професионална квалификация- Плевен. За голяма част от преминалите обучение това е първия документ за професионална квалификация.

     Община Левски осигурява заетост на около 400 безработни от цялата община по схема „Развитие”на ОП”Развитие на човешките ресурси”,факт който показва ,че е социално отговорна община , отбеляза  Директорът на Д Б Т – Левски Любка Миланова по данни на дирекцията от общините Белене, Никопол, и Пордим .

    Кметът на Община Левски Любка Александрова връчи лично едногодишните трудови договори на всички и пожела ползотворна дейност в екипа на Общината .

Документът за професионална квалификация ”Еколог” дава възможност за реализиране на трудовия пазар освен у нас и в цяла Европа .

    „От първи септември възнаграждението е увеличено на 380 лв. и поне година, година и половина безработните са осигурени и освободени от стреса да търсят работа.” - каза за радио „Левски” Донка Маринова, управител на Регионален център за професионална квалификация и благодари на всички за сериозната работа .

 P1060142

 P1060175

 P1060185

 
RocketTheme Joomla Templates