Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Успешно приключи проект „Заедно за по-добро бъдеще” на О У”Христо Ботев” село Асеновци

 

На 26 юли ръководителят на проект„Заедно за по-добро бъдеще” Ваня Толева отчете на пресконференция в заседателната зала на Община Левски , постигнатите резултати по проекта на О У”Христо Ботев” реализиран в партньорство с Н Ч”Съзнание 1894” с.Асеновци.

На пресконференцията присъстваха зам.кмета на Община Левски Радослав Йорданов и зам. кмета Здравко Дафинов, Петя Чолакова–гл.експерт”Образование ,култура и спорт”,общински съветници, директори на училища и учители, партньори,родители и общественици.

Проектът се реализира в продължение на една година в училището.Той обхваща 120 деца ,но всички деца ,които са над 150 се включват в общите дейности и това е големия ефект ,който можем да отчетем, каза Ваня Толева, като благодари на всички допринесли за успешното завършване на проекта и постигнатите отлични резултати .

Проектът ,който беше изцяло обезпечен от ОП „Развитие на човешките ресурси”,постигна основните си цели ,посочи г-жа Толева.Той повиши мотивацията на учениците за редовно посещаване на учебните занятия и социалните им   умения , а с това и тяхната готовност за интегриране в живота на общината.С въвеждането на   ефективни методики и програми за извънучебни дейности за интегрирано обучение се даде възможност за развитие и изява на творческия потенциал на учениците . Повишена е и компетентността и специализираната подготовка на преподавателите за работа с мултиетнически детски групи. Родителите и членовете на семействата на децата от ромски произход от с. Асеновци бяха мотивирани да полагат системни грижи за децата и подпомогнат активното им включване в училищния живот.

Накратко беше представена и дейността на Творческите клубове -Автентичен фолклор, Изобразително изкуство, Музика и танци, Театър ,модулите „Професията на моя живот”и ”Семейно училище”.Изложба на рисунки и етно-фестивал, театрален празник,разходка до музеите в гр.Плевен и детска лятна академия в с.Кранево са творческите продукти по програмата за познавателни дейности „Заедно”.

Постигнатите отлични резултати, нещо което споделиха с радост и родители са добра основа за понататъшно развитие .

 Proekt

IMG_1300

P1060135

 

 
RocketTheme Joomla Templates