Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 
ПДФ Печат

 

ЦНСТ в град Левски получи технически средства за подпомагане образователния процес по проект на Община Левски


DSC07427

 

На 7 октомври кметът на Община Левски – Любка Александрова и Стела Христонева регионален мениджър на VIVACOM за област Плевен подариха  лично на учениците от ЦНСТ гр. Левски  преносими компютри, таблети, мултифункционално устройство, рутер и осигурен интернет. Радостното събитие беше предшествано от конструктивен,  приятелки разговор с Полина Борисова – ръководител /психолог/ и екипа на центъра  и  решаване на актуални въпроси за подобряване качеството на интернета в ЦНСТ гр. Левски.

 

Кметът на Община Левски – Любка Александрова изрази радостта си, че с тези подаръци децата ще могат спокойно, при необходимост, да провеждат обучението си, да научават повече и сбъдват мечтите си. Община Левски кандидатства по проект „Подпомагане на образователния процес на учениците, настанени в ЦНСТ за деца, гр. Левски”, а изпълнител на проекта е VIVACOM .

DSC07448

 

Община Левски е първата община, която получава техническите средства, отбеляза Регионалният  мениджър на VIVACOM за област Плевен - Стела Христонева, поздрави Общината за успеха и изрази желание за взаимодействие и помощ от VIVACOM при възникнали проблеми. Пожела на децата да са любознателни, защото учението е в основата на успеха.

DSC07461

DSC07452

 

Фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика финансира проекта на Община Левски по Целева програма за подпомагане образователния процес на децата и младежите, настанени в социални услуги, делегирани от държавата дейност, от резидентен тип и домове за деца, лишени от родителска грижа от I до XII.

 

Закупените по проект „Подпомагане на образователния процес на учениците, настанени в ЦНСТ за деца, гр. Левски” на Община Левски технически средства, са с лицензиран софтуер и ще подпомагат учениците по време на редовния обучителен процес и в случай на дистанционна форма на обучение.

 

По този начин ще се осигурят условия за непрекъснат образователен процес на 12 деца и младежи, които учат и са настанени в Центъра за настаняване от семеен на територията на община Левски.

Бюджетът на проекта е 5964 лв., които са 100 % безвъзмездна финансова помощ.

 
RocketTheme Joomla Templates