Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 
Община Левски инвестира над 450 000 лв. за ремонт

 Община Левски инвестира над 450 000 лв. за ремонт  на техническа инфраструктура  

  
 Над 450 000 лв. ще бъдат инвестирани в ремонти на общинската пътна мрежа - улици в Левски и селата от общината, shop съобщи кметът Георги Караджов. Над 300 000 лв. са собствени приходи на Община Левски, останалите 150 000 лв. са субсидия от държавния бюджет.
Вече започна текущия ремонт на улици в гр. Левски – първият участък, който ще бъде ремонтиран е изходната артерия за гр. Велико Търново, след прелеза на  ЖП линията Левски - Свищов.
Започва основен ремонт на пътна и тротоарна настилка по улица Александър Стамболийски от ОК 292 до ОК377 в гр. Левски. Стойността на ремонта е 160 000 лв.
Предстои полагане на трошенокаменна настилка по ул. „Витоша” в с. Изгрев и ул. „Георги Кочев” в с. Българене. Ще бъде изградена нова автоспирка в центъра на с. Обнова по посока Плевен – Русе.
Ще се ремонтират и общинските пътища Трънчовица-Обнова-Каменец (граница Община Пордим), Градище-Варана-Червена (граница Община Свищов) и Стежерово-Петокладенци (граница Община Белене). Стойността на ремонтните дейности е 54 300 лв.
В края на месец август 2010г. стартира и рехабилитация на уличното осветление във всички населени места от община Левски. Ремонта ще бъде на стойност 35 000 лв.

 

remont

 
RocketTheme Joomla Templates