Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 
Печат
Сряда, 08 Март 2017 13:55

 

СЪОБЩЕНИЕ

 

ОТНОСНО: Годишен доклад за наблюдението на изпълнението на Общинския план за развитие на община Левски за периода 2014г. - 2020г. през 2016 година, внесен за обсъждане и одобрение от Общински съвет – Левски на насроченото заседание за 27.04.2017г.  

 

 

Уважаеми съграждани,

Общинският план за развитие на Община Левски за периода 2014 - 2020 г. е приет с решение № 539/ 28.07.2014 г. на Общински съвет – Левски.

Той е стратегически документ, който цели постигането на устойчиво развитие и растеж на база на местните потенциали и сравнителни предимства, като обвързва както усилията на местната администрация, така и тези на местната общност в общия стремеж към постигане на по - добра жизнена среда и качество на живот в община Левски.

 

Съгласно чл. 91 от Правилника за приложение на Закона за регионалното развитие, изпълнението на общинския план за развитие се отчита чрез годишните доклади за наблюдението на изпълнението на общинския план за развитие.

Съгласно чл. 91, ал.(5) от Правилника за приложение на Закона за регионалното развитие годишните доклади за наблюдението на изпълнението на общинския план за развитие се публикуват на интернет страницата на общината.

Представяме на Вашето внимание проект на Годишен доклад за наблюдението и изпълнението на Общински план за развитие на Община Левски 2014-2020 г. за 2016 година.

         Очакваме Вашите становища и предложения по проекта, коментар по изпълнението на отделни приоритети, както и мотивирани конкретни предложения за допълване или промяна.

 

Становищата се представят в писмен вид на адрес Община Левски,

бул. „България” № 58,  гр. Левски или по електронен път – oblevski@abv.bg

 

 

 

С уважение,

 

ЛЮБКА АЛЕКСАНДРОВА

КМЕТ НА ОБЩИНА ЛЕВСКИ                   

 

 Годишен доклад за наблюдението на изпълнението на Общинския план за развитие на община Левски за периода 2014г. - 2020г. през 2016 година

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
RocketTheme Joomla Templates