Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Две момичета от СОУ „Крум Попов” гр.Левски спечелиха конкурс за есе и ще заминат за Израел.

    Това стана известно на 26 март, когато в училището бяха обявени резултатите от конкурса за есе”Спасяването на българските евреи” по книгата на проф.Михаел Бар-Зоар – „Извън хватката на Хитлер” . От 13 участници с отличен са оценени две есета- „Спасяването на българските евреи от Цар Борис III”на Антоанета Илиева , ученичка в 10 клас и „Урокът за бъдещите поколения” на Радостина Бориславова , ученичка в 11 клас на СОУ „Крум Попов” гр.Левски.Те ще участват на 4 април в среща с председателя на парламентарната група за образование, която ще се проведе в Народното събрание и там ще получат билетите си за Тел Авив. Момичетата ще имат възможност да се запознаят с начина по който се обучават ученици от различни етноси в израелско училище.

    През януари директорът на училището д-р инж. Александър Филипов е получил 50 от книгите на проф.Зоар на презентация на третото издание на книгата.Така СОУ „Крум Попов” гр.Левски попада в групата училища в страната ,които имаха щастливата възможност да участват в конкурса за есе по предложените шест теми.

    В официалното обявяване на резултатите от конкурса участва президентът на фондация „България” - Яков Джераси,по чиято инициатива се провежда конкурса, дипломатът Иван Станчов ,заместник-кмета на общината Радослав Йорданов и директорът на училището д-р. инж. Александър Филипов.

 IMG_3870

IMG_3873

IMG_3889

IMG_3921

IMG_3927

IMG_3937

IMG_3939

P1270295-2

 

 

 
RocketTheme Joomla Templates