Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Наградени бяха победителите в младежкия конкурс посветен на Васил Левски

 

На 18 февруари в Община Левски официално бяха обявени резултатите от конкурса за есе и мултимедиен продукт обявен от Младежкият клуб при НЧ „Георги Парцалев 1901" гр. Левски със съдействието на Община Левски по повод 140 години от гибелта на Васил Левски.

 

Петя Чолакова-гл.експерт ”Образование ,култура и спорт” и Снежина Любенова –секретар на МКБППМН поздравиха участниците , обявиха класирането и връчиха наградите. Общо 35 бяха участниците в конкурса.

 

В категория „Есе” на първо място се класира Татяна Йорданова ученичка в десети клас на СОУ ”Крум Попов” с есе “Смисълът на саможертвата”. Второ място беше присъдено на Христо Атанасов от девети клас на Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост. Третото място си поделиха Мартин Мартинов от девети клас на СОУ”Крум Попов” и Валерия Коларова ученичка в седми клас от Горна Оряховица.

 

В категория „Мултимедиен продукт” първо място спечели презентацията на Йоанна Борисова ученичка в осми клас на СОУ ”Крум Попов”. Радостина Бориславова от девети клас на същото училище се класира на второ ,а Полина Бориславова от осми клас на трето.Поощрителна награди получиха за презентацията си Георги Горчев и Георги Александров от единадесети клас на Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост в Левски.

 

Грамоти и награди получиха победителите, а сертификати всички участници.

 

P1070683

 

 

 
RocketTheme Joomla Templates