Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

На Бабинден в „МБАЛ-Левски”ЕООД се роди момченце .

Общо десет деца са родени от началото на годината до 21 януари в Родилно отделение на болницата . През 2012 г. сто и четиридесет бебенца идват на този свят с помощта на хората в бяло избрали привилегията и отговорнастта на една високоблагородна професия.

 

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави акушер –гинеколозите от „МБАЛ-Левски”ЕООД по случай Деня на родилната помощ , родителите на децата родени в началото на новата година и на бебето родено в края на 2012-та година , всички присъстващи на милото тържество в отделението.

„Този ден, е деня на надеждата за мен”,каза кметът на общината г-жа Александрова и благодари на акушер -гинеколозите от сърце за всеотдайния труд. Пожела да се раждат повече деца ,защото колкото повече деца се раждат толкова повече смисъл имат дългосрочните програми на Общината. Много радост и безоблачно детство пожела на децата , а на техните родители, работа и възможност да им осигурят всичко от което имат нужда ,да останат в общината, много здраве и късмет.

Цветя,поздравителни адреси и подаръци получиха от Община Левски семействата.

С песни ,стихове и танци децата от ДГ”Локомотив” и читалище „Георги Парцалев”поздравиха всички и поднесоха цветя в знак на признателност.

Павлин Юмеров е първото бебе родено през 2013 г.в Родилно отделение на болницата в Левски в семейството на Таня Петрова и Айхан Юмеров от с.Аспарухово.Павлин се ражда на 3 януари, 3.300 кг, здраво момченце за радост на 23 годишната   му майка и всички близки .Павлин вече си има по –голяма сестричка .

Никола Николаев Великов се ражда на 31 декември и е   последното бебе за 2012 г. родено в отделението. Той е първа рожба на Петя Петрова и Николай Николаев от с.Малчика .

Лора е родена на 7 януари в семейството на Ралица и Ивайло Ганчешки, а Валентина на 11 януари в семейството на Красимира и Петър Петрови от град Левски.

Родилките благодариха на екипа на отделението за високия професионализъм и вниманието с което са обградени.За децата и майките в отделението професионално и с топлота се грижат трима лекари ,седем акушерки и три санитарки.

„Въпреки миграционните процеси при нас се запазва броя на ражданията ,което говори за относително стабилизиране през последните години „-отбеляза завеждащият АГО д-р Ангел Петков и благодари за помощта ,която оказват на отделението земеделските кооперации в интервю за радио „Левски.”

 P1070369

 P1070380

 P1070386

 P1070411

 P1070413

P1070427

 

 
RocketTheme Joomla Templates