Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Георги Миланов стана футболист на България за 2012 г

Георги Миланов подобри рекорда за най-млад носител на приза, той вкара важни голове за националния отбор и Литекс и видимото му израстване беше оценено от футболните специалисти и фенове .

Кметът на Община Левски Любка Александрова и Председателят на Об С – Левски Дочко Дочев поздравиха с радост нашите съгражданини Георги Миланов –Футболист №1 на България за 2012 г. и неговия брат Илия Миланов, един от най –добрите футболисти в страната на 2 януари в заседателната зала на Общината.

За да им напомнят за родния край и любовта на хората в Левски ,където и да ги отведат пътищата , кметът на Община Левски Любка Александрова и Председателят на Об С –Левски Дочко Дочев подариха на Георги и Илия от името на всички в общината картините „Римски мост” и „Река Осъм” на художника Крум Данов.

„Момчета, преди да свършим каквато и да е работа за 2013 г. исках да ви посрещнем тук, защото ни направихте страшно щастливи и горди в края на 2012 с резултата , който постигнахте- Футболист на България и един от най-добрите футболисти на годината . Две момчета с един огромен успех за една малка община. Поздравявам ви и наистина се надявам ,че догодина ще ни донесете златна топка в община Левски.”-каза кметът на Общината Любка Александрова в обръщението си и пожела от свое име, от името на общинското ръководство и на всички жители на общината много здраве ,късмет и любов на братя Миланови през новата година . Това да е началото на новите им постижения.

Много спортно щастие и здраве ,пожела на футболистите и Председателят на ОбС –Левски Дочко Дочев.

Дано първото, изключително радостно събитие за Новата година е позитивен знак за община Левски.

 

 P1070196

 P1070207

 P1070210

 

 
RocketTheme Joomla Templates