Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Обява за среща за обществено обсъждане

 

Възложителят Набуко Газ Пайплайн България ЕООД   със седалище гр. София, ул. „Аксаков" № 11 А, етаж 3, офис 5 и Набуко Газ Пайплайн Ингернешънъл ГмбХ - със седалище, Флоридсдорфер Хауптщрасе 1, 1210 Виена Австрия,

 

На основание чл. 97, ал. 3 във връзка с чл. 81, ал. 1, т. 2 от Закона'за опазване на околната среда УВЕДОМЯВА всички заинтересувани физически и юридически лица, че е организирана среща за обществено обсъждане на доклад за оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) с всички приложения към него за инвестиционно предложение:

 

Изграждане на преносен газопровод Набуко на територията на Република България

 

Срещата ще се проведе на 19.02,2013 г. от 15:00 часа в гр. Левски, заседателната зала №304, етаж 3 в сградата на общината, бул. България № 58.

 

Докладът за ОВОС и приложенията към него, в т.ч. доклад за оценка на степента на въздействие е на разположение на интересуващите се всеки работен ден в рамките на работното време на следните места:

 

Сградата на МОСВ-гр. София 1000, ул. „Уилям Гладстоун" 67

Офисът на възложителя Набуко Газ Пайплайн България ЕООД -гр. София, ул. Аксаков № 11 А, етаж 5, офис 3 както и на официалния интернет сайт на следния електронен адрес:

http://portal.nabucco-pipeline.com/portal/page/portal/en/safety/Downloads

Сградата на РИОСВ гр. Плевен, ул. "Александър Стамболийски" № 1 А

Сградата на общината, както следва: гр. Левски ,стая 204 в сградата на общината, бул. България № 58.

 

Докладът за оценка на степента на въздействие - приложение към доклада за ОВОС, е достъпен и на интернет страницата на компетентния орган по околна среда на адрес:

 

http://portal.nabucco-pipeline.com/portal/page/portal/en/safety/Downloads

 

Писмени становища могат да се предоставят в офиса на Възложителя - гр. София, ул. „Аксаков" №11А, етаж 5, офис 3, както и във всяка една от посочените общини на мястото за предоставяне на достъп, обявено по-горе или на ср'ещите за обществено обсъждане.

 

За контакти по общественото обсъждане от страна на възложителя:

 

Радослава Костадинова -(2) 9025490 +359 (2) 4219833 Fax: +359 (2) 9025491 +359 889 410448; електронен адрес за кореспонденция - Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 
RocketTheme Joomla Templates