Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

adiposity arial, check helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">Стартира основен ремонт на две улици в гр.Левски

       Кметът на Община Левски Любка Александрова откри официално основния ремонт на пътната настилка по ул.”Патриарх Евтимий” и основния ремонт на пътната и тротоарна настилка ул. „Райко Даскалов”в гр.Левски на 16 юли.

       Водосвет за здраве и успех отслужен от отец Християн и бутилка шампанско предшестваха първата копка на един от големите обекти на Община Левски финансиран по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013г.

       Кметът на Община Левски Любка Александрова пожела на всички успешна работа и изрази своята увереност,че обекта ще бъде завършен в срок.

      „Радвам се,че точно в навечерието на празника на града успяваме да стартираме един от големите обекти в общината - като ресурси и като резултат.Повече от километър реконструкция на пътна мрежа, това е чудесно и за началото на моя мандат.Вярвам че,може да е първият ,но е само началото на всички обекти които ще отработваме заедно с екипа от администрацията .Сега е момента да поздравя всички съграждани и да им обещая ,че до края на този мандат ще сме в началото на много такива обекти.Сигурна съм, защото работим много упорито,че голяма част от пътната мрежа в града и селата през следващите 3-4 години ще бъде ремонтирана…”-каза още кметът на общината.

       Общата стойност на строително- ремонтните работи на обекта е 1 620 082 лв., изпълнител- „Б КС- Горна Оряховица”,а срока 92 дни

P1050955

P1050959

P1050960

P1050964

P1050965

 
RocketTheme Joomla Templates