Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

 

stuff arial, generic helvetica,sans-serif; font-size: 12pt;">Община Левски осигури нова техника за по -добро поддържане на инфраструктурата в общината.

Пред празника на град Левски на 18 юли в денят на 175-та годишнина от рождението на Апостола на Свободата Васил Левски, Община Левски осигури нова техника за по -добро поддържане на инфраструктурата в общината.

Авто-вишка, трактор и сенокосачка са новите придобивки на Общинско предприятие Б К С .Със собствени средства Община Левски успя да закупи крайно необходимия специализиран транспорт оборудван с необходимата техника за обслужване на уличното осветление на територията на общината и радиоточките. Вече има възможност да бъдат приведени и в безопасен за хората вид всички дървета , клоните на които са изсъхнали или опират в кабелните мрежи-превантивни мерки срещу аварии и инциденти.

Трактор оборудван с необходимата допълнителна техника за снегопочистване и опесъчаване ,както и роторна косачка за поддържане на тревните площи в населените места на общината са още новите машини с които Община Левски ще работи за подобряване качеството на живот на хората и облика на общината.

Всичко това стана възможно след като по предложение на кмета на общината Любка Александрова , Об. С. Левски прие промени в капиталовата програма на Община Левски на основание направения   анализ на програмата и възникналите текущи приоритети през годината ,като запази общия размер на капиталовите разходи и откликна на обществените потребности.

Л.Христова

 
RocketTheme Joomla Templates