Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

viagra buy times;">БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА

price times; font-size: 12pt;">Благотворителна изложба живопис и графика под патронажа на кмета на Общна Левски Любка Александрова беше открита на 28 юни в читалище „Георги Парцалев”.

         В изложбата са представени живописни творби на Веселин Стоев рисувани с лак за нокти, на Мартин Петров с маслени бои и графиките -перо и туш на Юлиян Йосифов.

         Веселин Стоев и Юлиян Йосифов са от гр.Левски , а Мартин Петров от гр.Павликени.

Мартин Петров с радост е приел поканата на своите приятели от Левски и участва в изложбата с 5 платна експериментална живопис,1 копие на Мърквичка -„Ръченица”и 2 икони. Мартин Петров е преподавател в школата по живопис към читалище „Братство” в Павликени и музикант. Подкрепя всяка благотворителна инициатива. Юлиян Йосифов представя 18 графики - сюреализъм.С изкуство- графика ,живопис и музика се знимава от както се помни . Веселин Стоев ,по чиято идея се прави изложбата участва с 32 авангардни творби рисувани с лак за нокти и грим.

           Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави художниците и пожла успех на благородната инициатива.

           Поздравителен адрес изпрати и кметът на община Павликени инж. Еманул Манолов : „ Приемете моите сърдечни поздравления по повод организирането и откривнето на благотворителната изложба „Живопис и графика". Тази благородна инициатива е поредното доказателство, че изкуството е най-градивната съзнателна човешка дейност, с чиито сила и естетическо въздействие могат да бъдат събудени сърцата и умовете на хората за съпричастност към обществените проблеми.

 Съвместната изява на художници от гр. Левски и гр. Павликени още веднъж пказва духа на взаимност и приятелство между нашите общини.

          Пожелавам успех на изложбата и на бъдещите Ви проекти, свързани с популяризирането на творчеството на талантливите ни съграждани.

          На добър час!”

   Художниците са получили покана да представят свои творби и в гр.Павликени.

     Всички ,които искат да видят творбите и се включат в благотворителната инициатва могат да сторят това до 19 юли .Ще бъде открита дарителска сметка и със събраните средства ще бъде купен светещ знак „Пешеходна пътека” със соларен елемент .Художниците се надяват до началото на новата учебна година това да стане, разбира се с помощта на съпричастни на идеята хора.

 P1050794
 P1050795
P1050797
P1050799
P1050800
P1050803
P1050806
Picture_349
Picture_351
Picture_352
Picture_353
Picture_357

 

 
RocketTheme Joomla Templates