Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

XІІІ ОБЩИНСКИ ФЕСТИВАЛ НА ХУДОЖЕСТВЕНАТА САМОДЕЙНОСТ „ГРАДИЩЕ 2012"

       Н Ч”Осъм -1894 и Кметство с.Градище бяха домакини на Х І І І Общински фестивал на художествената самодейност ,който събра в красивата защитена местност”Тараклъка „ талантливите българи от всичките 13 читалища в община Левски .Веска Фердинандова ,член на читалищното настоятелство , приветства домакини и гости,сред които бяха зам.кмета на Община Левски Здравко Дафинов, Петя Чолакова- гл. експерт”Образование ,култура и спорт”, Председателят на ПК по образование,спорт,култура и вероизповедания към Об С -Левски Емил Михайлов.Фестивала откриха домакините Н Ч”Осъм -1894 с народен танц на Детския танцов състав.Програмата беше наситена с народни песни и танци ,вокални изпълнения и хумор.Впечатляващи бяха и мажоретките от с.Градище, и брейк танците на момчетата от с.Обнова.

       През целия ден на празника от 10 ч. до 17.30 ч.се множаха гостите ,сред които бяха и Председателят на Об С- Левски Дочко Дочев, кмета на Община Левски Любка Александрова, общински съветници, кметове на селища в общината, почитатели на автентичния фолклор ,съобщава Павлинка Кирилова –секретар на читалището домакин.

       Всички участници във фестивала получиха бурните аплодисменти на публиката и  сертификати за участие.

       Красив празник при изключително добра организация създадена от кмета на селото Стефан Стефанов и всички съпричастни на голямото събитие, са впечатленията .Големият интерес към фестивала е очевиден, а това е и надежда ,че традицията се утвърждава и развива.

 

011

014

015

024

025

029

 

 
RocketTheme Joomla Templates