Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 

Изложение „Европа за нас” събира заедно всички оперативни програми в България

Специализираното изложение „Европа за нас”, cialis което ще се проведе в периода 16-18 юни 2012 г. в София пред Националния дворец на културата, buy ще събере заедно всички оперативни програми в България.

Инициативата, която се провежда за втора поредна година, е под патронажа на министъра по управление на средства от Европейския съюз Томислав Дончев, като съорганизатори са Представителството на Европейската комисия в България и Столична община. Организатор е Българският икономически форум.

В рамките на изложението със свой информационен щанд ще участват всички оперативните програми, включително и Програмата за развитие на селските райони и Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”.

Всеки посетител ще има възможност да разгледа шатрите и да се запознае с актуалните и предстоящите възможности за кандидатстване за финансиране с европейски средства. На разположение на гостите ще бъдат и представители на Управляващите органи и Междинните звена на програмите, които на място ще предоставят допълнителна информация и ще отговарят на питания.

Областен информационен център – гр. Плевен също ще се включи в инициативата. Целта е да бъдат представени различните дейности, които центърът предприема на областно ниво, за да популяризира политиката на сближаване на Европейския съюз.

ОИЦ – гр. Плевен е част от мрежата от 27 областни информационни центъра, която също ще бъде представена в рамките на изложението, под мотото „Информираме заедно”.

Събитието ще бъде съпроводено от интересни и забавни сценични прояви, както и с много изненади за публиката.

На изложението могат да участват общини и други бенефициенти на Оперативните програми, които имат проекти в процес на реализация или са успешно реализирани. При проявено от Ваша страна желание за участие може да получите допълнителна информация от БИФ www.biforum.org

Входът е свободен, моля заповядайте!

Допълнителна информация:

http://www.facebook.com/pages/eufundsbg/163113773755742#!/events/352151078179985/

 

Иваничка Мусова

Експерт Комуникация

Тел./факс064/800 614

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 
RocketTheme Joomla Templates