Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 
Печат

 

 

ПОКАНА

Обществено обсъждане проект на Бюджет 2012 на Община Левски

 

На основание чл.11, ал.6 и чл.30, ал.4 от Закона за общинските бюджети, Кметът на Община Левски Любка Александрова кани всички граждани на ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ОТЧЕТА ЗА КАСОВО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА ЗА 2011 година и ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТО – БЮДЖЕТА ЗА 2012 година.

 

Уважаеми съграждани,

 

 

Предстои приемането на бюджета на Община Левски за 2012 година. Това трябва да става след широко обществено обсъждане с местната общност. Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за община и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите, Ви каним да участвате в общественото обсъждане на проекта на бюджет на община ЛЕВСКИ за 2012 година и на годишния отчет за изпълнението на общинския бюджет за 2011 година.

 

Обсъждането ще се проведе на 06.02.2012 от 15:00 часа в заседателната зала на общината - зала №304.

 

Вашите мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2012 на Община Левски можете да направите до 06.02.2012г. в специално предоставената за целта кутия на първия етаж в сградата на общината и на електронен адрес: oblevski_budget@abv.bg и oblevski@mail.orbitel.bg.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 
RocketTheme Joomla Templates