Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 
ПДФ Печат

 

praznik Levski - 21

 

Богата програма за  празника на град Левски 18 юли

Град Левски празнува  184 години от рождението на Васил Иванов Кунчев – Левски , карловецът  ,който с безпределната си  любов към Отечеството ,гениални прозрения  и воля за Свобода преодоля времето и остана в сърцето на своя народ.Празничните прояви са посветени и на 76 години от обявяването на Левски за град.

Avtokino-Levski


Празничните събития започват с АВТОКИНО.

На 16 и 17 юли  ще бъдат представени  българските филми – „Диви и щастливи“ и „Привличане“. Събитието се осъществява с подкрепата на Община Левски.  Специален гост   ще бъде актьорът Александър Сано – Среброто.

В българската  романтична екшън-комедия Диви и щастливи“ ,най-гледания филм за  2019 г. ,Александър Сано  ще  видим в ролята на инспектор Донев.

На 17 юли  АВТОКИНО  представя българския игрален филм „Привличане” с участието на  Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Башар Рахал и др.

Входът е свободен, а мястото е старото игрище до Спортен комплекс – Левски. И в двата дни на АВТОКИНО  паркирането  започва в 20.00 ч., а прожекциите  в  21.20 часа.

Очакват ви много  изненади и награди от гостите! Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите е с размери 5 м х 10 м, монтиран на височина 2 м от земята, а професионалната система за прожекции и звук са гаранция за неповторимо преживяване.


avtomodelizam-21


На 17 и 18 юли в програмата  за празника - Трети кръг от Държавния   шампионат по автомоделизъм за електро и нитро модели.

Държавният шампионат  е  организиран от Българска федерация по автомоделни спортове, Община Левски и Автомоделен клуб – Левски и  ще се проведе на спортните площадки в ОУ „Максим Горки“ гр.Левски.

Тренировките ще започнат на 16 юли от 14.00 ч., а квалификациите на 17 юли от 9.00ч. Финалите ще бъдат на 18 юли от 10.00ч.

 

На 17 юли от 10.00ч. започва  Квалификационен кръг от Националния  турнир по мини футбол „България, хайде да ритаме“ на  Спортния  стадион в Левски, който ще продължи до 17.00ч.

Популяризирането на масовия футбол в България и здравословния начин на живот е целта на Националния  турнир по мини футбол „България, хайде да ритаме“ . Почетен патрон е легендата на българския и  плевенски футбол Пламен Гетов, обяви пред медиите   Димитър Николов, главен координатор на Българската асоциация по мини футбол /БАМФ/ в Плевен. /в пресклуба на БТА- Плевен./

mini_futbol_levski

Град Левски празнува на 18 юли

На 18 юли в 10,30 ч.  тържествено ще  бъдат издигнати  знамената на Република България, Европейски съюз и град Левски.

Тържествен празничен водосвет за здраве и благополучие ще отслужи  Великотърновският митрополит Н.В.Пр.  г-н , г-н Григорий с участието на отец Георги и отец Руслан Личев  секретар на   великотърновска митрополия.

Кметът на община Левски , г-жа Любка Александрова ще поздрави жителите и гостите на град Левски с празника на града, а след това ще има церемония за  удостояване със званието „Почетен гражданин” .

С  гражданско поклонение пред паметника на Васил Левски в 11.30 ч. жителите и гостите на град Левски ще изразят своята почит и признателност към живота  и делото на Апостола.

Състезание по плуване  на Плувния  комплекс гр.Левски ще започне в 13.00ч. Желаещите да участват в състезанието ще се записват за участие  на място.

zvezdite_na_balgaria

Празничен поздрав и звезден концерт вечерта от  20.30 ч. на откритата сцена пред  Община Левски

Ивон Христова, сребърен медалист от Световна купа по спортна акробатика м. април 2021г., състезател от ЦСКА – София и Даниел Николов, бронзов медалист от Световно първенство по спортна акробатика, м. юни 2021г. – Женева, състезател на СК по акробатика гр.Горна Оряховица и участник в „България търси талант“ 2021 с изпълнението си ще поздравят за празника жителите и гостите на град Левски.

Звезден концерт, с обичаните песни и  „ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ - Маргарита Хранова, Йордан Караджов, „Трамвай № 5“, Христо Кидиков и Владислав Славов ,ще изпълни  вечерта  с празнично настроение.

 
RocketTheme Joomla Templates