Общинският вестник

Банер

Населени места

Банер

Проверка на местни данъци

Банер

Градоустройствен план

Банер

Цифро-Акт

Банер

Европейските фондове

Е-правителство

Банер

Превенция на корупцията

Банер

Регистър на общинската собственост

Банер

Програма туризъм

Банер

Атрактивни имоти

Банер

ОПОС 2007-2013 г.

Банер

Желаете ли да има пазар в събота ?

Желаете ли да има пазар в събота ?
 
ПДФ Печат

 

parcalevi_praznici-2021

 

Община Левски и НЧ „Георги Парцалев -1091” канят на  „Празници на изкуствата – Парцалев 2021” от 16 до 18 юни. Те се организират по традиция около рождената дата на големия български актьор – 16 юни. Тази година той щеше да навърши 96 години.

На 16 юни на паметната плоча на Георги Парцалев пред читалището в 10:30 ч.ще бъдат поднесени цветя. Изложба на архивни картини „Спомени от 20-ти век“ ще бъде открита след това във фоайето на читалището.

В камерната зала НЧ „Г. Парцалев 1901“ ще бъде оформен кът с част от дарените лични вещи и мебели на актьора, които могат да бъдат разгледани в рамките на празничните дни.

selo_bg_kol-predstavlenie

Театралната  постановка „Село Бг. Кол“ на театрален състав при НЧ „Георги Парцалев – 1901“ гр. Левски ще бъде представена вечерта от 19:00 часа.  Автор на пиесата е Димитър Златинов, а режисьор  Сергей Константинов. Музикално оформление е на Красимир Кръстев, а за осветлението ще се грижи  Пламен Пенчев.

„Село Бг. Кол“ е  пиеса за изоставащите (обезлюдените) села и как хората живеят с надежда, че утрешният ден ще бъде по-добър. В театралната постановка участват Десислава Георгиева, Георги Романов, Калоян Генов, Радослав Славеев, Румен Константинов, Тоня Тодорова и Цанка Михайлова.

На 17 юни от 19.00ч. Самодеен театрален колектив” Георги Парцалев” ще представи комедията  „ЗАСТРЕЛЯЙ ИДИОТИТЕ !” в салона на НЧ”Георги Парцалев – 1901”. Автор на постановката е Емил Йотовски, а режисьор – Веселин Плачков.

„Застреляй идиотите!”  е комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по-истинско не може и да бъде. Публиката ще се наслади на колоритни образи, тънък  хумор с развеселяващи диалози.
На 18 юни от 19.30ч. танцова програма ще поднесат Спортен клуб „ВИ  ЕС ФЕЕРИЯ” – Мажоретен състав „Дъга” и Танцова група „Фолклор на етносите”.

От 20 ч. ще започне СТРИЙТ ФЕСТ ПАРТИ с участието на рок група „Изида”, рок група „Земетръс”, Любена Стоилкова и Габриела Нанакова.

 
RocketTheme Joomla Templates